Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чинчовете са фабричните. М/у другото има разлика в буксата на чейнджъра. Стария тип е само с едно зъбче което закопчава двете букси, а новият вариант е с две. Разбира се не е проблем, но малко по-трудно се откопчават буксите ако не са от един тип.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
      Знам го това решение, но изобщо не ми се занимава... Идеята е да включа нещо, и то да тръгне. Иначе поздравление за добрата работа, супер е станало при теб.

п.п. Това ли са въпросните кабели?
      Eто това са моите изглеждат ми същите
      Attached Files
      sigpic
      Alfa Romeo 166 V6 Turbo
      FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

• Колеги а за това какво ще кажете. пише че има и видео изходи дали ще може да се върже към екрана
        - Interfaces: USB + SD
        - Supports max 8GB SD card or 4GB flash drive
        - Supports video format: RM/RMVB/MPEG4/DVD/DIVX/AVI/3GP/VCD
        - Supports audio format: MP3/WMA/AAC/MPGE/FLAC
        - Supports image format: JPEG/BMP/PNG/GIF/TIFF
        - Supports YpbPr/CVBS output up to 720P

- Supports FM radio
        - Supports VGA output, can connect to monitor screen

http://dx.com/p/car-mp5-player-modul...-sd-slot-59430
        Alfa romeo 2.4 JTD 140 +++

Comment

• Първоначално публикувано от BODZOO Покажи съобщение
          Колеги а за това какво ще кажете. пише че има и видео изходи дали ще може да се върже към екрана
          - Interfaces: USB + SD
          - Supports max 8GB SD card or 4GB flash drive
          - Supports video format: RM/RMVB/MPEG4/DVD/DIVX/AVI/3GP/VCD
          - Supports audio format: MP3/WMA/AAC/MPGE/FLAC
          - Supports image format: JPEG/BMP/PNG/GIF/TIFF
          - Supports YpbPr/CVBS output up to 720P
          - Supports FM radio
          - Supports VGA output, can connect to monitor screen

http://dx.com/p/car-mp5-player-modul...-sd-slot-59430
          Няма да стане без допълнително преобразуване (YpbPr към RGB).
          Ако се ползва VGA изхода, пак трябва преобразувател за синхронизацията (H-sync, V-sync към composite sync.)

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Вчера взех това усилвателче http://www.electronics.bg/product_in...ts_id=21003370

Оказа се, че свири прилично добре за парите си и може много добре да се настрой с останалите 4 колони захранвани от ИЦС-а. Единствения недостатък е, че няма вход за + при включване на ИЦС-а ( няма ремоут така да се каже). Реших с реле да го направя да се включва при положението на контактния ключ при което свири ИЦС-а и работи предната запалка. Въпроса ми е от къде да взема захранване? Мисля да го вържа на захранването на запалката с предпазител от 5А. На запалката до колкото си спомням е 7.5А и има ли нещо друго вързано на тази верига? Има ли друг вариант за захранване около ИСЦ-а? В багажника отдясно никъде не намерих дебел захранващ кабел при контакт. Всички са с постоянен +
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Сега гледах кабелите на запалката и нещо много тънки ми се видяха, та ще търся някъде постоянен + по-дебел, а от запалката ще е само командата за релето.
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Колеги, а дали може да се пусне само аудио сигнал от външен източник ( мр3 например) през двата чинча на чейнджъра отзад, докато той е включен само да комуникира с ICS-a. Предполагам ,че чинчовете са само за аудио сигнала .

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  Сега гледах кабелите на запалката и нещо много тънки ми се видяха, та ще търся някъде постоянен + по-дебел, а от запалката ще е само командата за релето.
                  Къде мислиш да монтираш допълнителния усилвател? И помисли върху това дали не е добре да ползваш изхода "remote" на ICS - а за да ти управлява релето.
                  Така усилвателя ще можеш да го ползваш не само когато колата не е на контакт, а когато аудиото на ICS - а работи.

---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:41 ----------

Първоначално публикувано от marian666 Покажи съобщение
                  Колеги, а дали може да се пусне само аудио сигнал от външен източник ( мр3 например) през двата чинча на чейнджъра отзад, докато той е включен само да комуникира с ICS-a. Предполагам ,че чинчовете са само за аудио сигнала .
                  Тези чинчове не могат да се ползват като AUX вход, защото ICS - ът не си отпушва входовете докато не разпознае cd -то. Затова се налага да се ползва емулатор (Xcarlink) или да се извеждат други аналогови входове.

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:46 ----------

---------- Post added at 14:58 ---------- Previous post was at 14:57 ----------

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  Сега гледах кабелите на запалката и нещо много тънки ми се видяха, та ще търся някъде постоянен + по-дебел, а от запалката ще е само командата за релето.
                  Иначе +12V когато колата е на контакт в багажника за да управляваш релето можеш да вземеш от конектор B пин 4 на модула за задните стъкла (черната кутия до блока с релетата и предпазителите)

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не ми дойде на акъла в първия момент да ползвам "remote" на ИЦС-а да управлява релето. Кух съм като лейка. Ще го монтирам под ИЦС-а при жилата на скоростите защото мисля да ползва USB изхода за захранване на цифровия приемник. Та ще хвана най-вероятно от контактния ключ постоянен +. Сега имам друг проблем. Вързах го пробно на колоните и щом запаля получавам ефекта на тролей от колоните. Вият колоните според оборотите на мотора.
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Когато вие откъде си подал входен сигнал на новия усилвател?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Купих букса с изходи от ИЦС-а и пуснах кабели до багажника.
                        Opel Astra J
                        ex:
                        Alfa Romeo 164 2.5TD
                        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Имало ли е случай в който този усилвател не е виел при работещ двигател или само при сегашното свързване го прави?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не съм го свързвал в друга кола и по друг начин. Онзи ден го взех и го вързах. Със стария усилвател който бях вързал преди виенето беше едвам доловимо, но с този не се търпи.
                            Opel Astra J
                            ex:
                            Alfa Romeo 164 2.5TD
                            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Сега, когато вие +12V откъде си му подал? Ако при работещ двигател му изключиш входните чинчове виенето спира ли напълно?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Пробвах го със захранване от много места включително и от акумулатора и няма разлика. Виенето изчезва като изключа чинчовете.
                                Opel Astra J
                                ex:
                                Alfa Romeo 164 2.5TD
                                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Working...
                                X